top of page
shutterstock_536094295.jpg

KOSMETISKE BEHANDLINGER

Holistisk hudpleieprogram for din hud og ditt utseende

Om du er kun på utkikk etter en forbedring av huden, eller noe som kan gi deg en friskere og mer opplagt look, er Hudens Ungdomskilde DocDermed ved din side hele veien. Våre eksperter innen dermatologi vil gi deg en individuell vurdering og en behandlingsplan tilpasset din hud og dine ønsker. Våre skjønnhetsterapeuter er spesialutdannet innen makeup om du ønsker å endre, utheve, forsterke din skjønnhet kortvarig eller langvarig.


Våre skjønnhetsbehandlinger innehar også velværebehandlinger som dipping manicure, hårfjerning med tråd i tillegg til behandlinger for vipper og bryn.

BASIS HUDPLEIE

Grunnleggende hudpleie

En grunnleggende hudpleie bestående rens, skrubb/peeling, dyprens, maske og lysbehandling. Behandlingen blir skreddersydd etter hudens tilstand og behov.

Behandlingstid ca 60 min

Pris 1000 kr

Strålende øyne

En lukseriøs behandling rettet mot de spesielle behovene rundt den delikate huden rundt øyne for å redusere poser og mørke ringer. Behandlingen inneholder rens, avkjølende og fuktgivende behandling og avsluttes med lysterapi og lett nakke og skuldermassasje. Behandlingen øker mikrosirkulasjonen, fastheten og fuktigheten. En avslappende og beroligende behandling for slitne øyne. Kan med fordel kombinere med andre behandlinger som f.eks. Grunnleggende hudpleie. 

Behandlingstid ca 45 min

Pris 780 kr

shutterstock_1345010954.jpg
shutterstock_1344122897.jpg

AVANSERT HUDPLEIE

Signatur behandling

Dette er vår signatur behandling som startes med kartlegging av huden din ved hjelp av 3D hudscanner. Påfølgende individuell tilpasset antiaging behandling og består av rens, lett eksfolierende «fire & Ice» peel, mesoterapi med nanoinfusjon og avsluttes med beroligende maske under fototerapi. En aktiv behandling uten smerte og tilhelingstid. Du vil merke forskjell.

Kan tas som enkelt "fresh-up" behandling. Anbefales som en kur på 3-4 behandlinger med oppfølging av adekvate hjemmeprodukter for langvarig resultat.

Behandlingstid ca 90 min.

Pris 1.800 kr

MAKEUP

Alle behandlinger innledes med rens og forbehandling med fukt.

Brud make up + prøve make up. Pris 3500 kr.

Uten prøve sminke. Pris 2.500 kr.

Kvelds make up. Pris 1.500 kr.

Dags make up. Pris 650 kr.

​Behandlingstid 30-60 min. 

shutterstock_1011769984.jpg
shutterstock_687732994_edited.jpg

PERMANENT MAKE UP

Kosmetisk tatovering av øyebryn, leppekonturer eller eyeliner. Flere og flere kvinner ønsker seg en perfekt makeup som holder til alle døgnets tider og i alle hverdagslige situasjoner. Dette erstatter ikke vanlig makeup, men er med på å fremheve din naturlige utstråling og justere det som fra naturen side måtte være ufullstendig.


Behandlingen skreddersys etter ditt ansikt og vi benytter kun EU–godkjente farger i våre klinikker. 4-5 dager etter behandlingen flasser overflatefargen vekk og den endelige permanent makeup vises. Varighet på resultatet er 2-5 år avhengig av person.
Behandlingstid: 45 min pr. område

HALS OG BRYST

Dette er en avansert signaturbehandling for det glemte området, hals og bryst som stadig får økt oppmerksomhet. Behandlingen består av en rens med en lett eksfolierende «fire & Ice» peel, mesoterapi med nanoinfusjon, og avsluttes med aktiv maske under fototerapi. En meget effektiv behandling uten smerte eller tilhelingstid.

Du vil merke forskjell.

Kan tas som enkeltstående «fresh- up» behandling. Anbefales som en kur på 3-4 behandlinger med oppfølging av adekvate hjemmeprodukter for langvarig resultat.

Behandlingstid 90 min.

Pris  2.300 kr

shutterstock_322733810.jpg
shutterstock_1043371846.jpg

HÅRFJERNING MED TRÅD

Trådbehandling er en skånsom hårfjerningteknikk der hårene blir fjernet med roten. Resultatet varer i ca 4-5 uker. Anbefalt å ta ny behandling innen 5 uker.

Øyenbryn pris 300 kr, med farge pris 500 kr

Overleppe pris 200 kr

Hele ansiktet pris 650 kr

Behandlingstid 30-45 min.

VIPPER OG BRYN

Vi gjør alt av farging og forming av bryn og vipper. Vi bruker produkter som er skånsomme mot huden og gir et naturlig og varig resultat.

shutterstock_644430946.jpg
shutterstock_793342651.jpg

HENDER OG NEGLER

Dippbehandling av negler er en populær manikyrtrend da behandlingen er enkel, mindre tidskrevende og skånsom å påføre og fjerne enn andre kunstnegler. Dette er en behandling mellom gelenegler og manikyr som varer vanligvis opptil 3-4 uker. Neglene får en naturlig utseende samtidig som de får et tykkere beskyttelseslag for naturlige negler. Dippbehandlingen av negler innledes med behandling av negler og neglerbånd og avsluttes med enkel håndmassasje.
Behandlingstid ca 50 min.

Pris 800 kr

IS CLINICAL

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv medisinsk hudpleieserie, cosmeceutical-kategorien, som utmerker seg ved utelukkende å være basert på de reneste og beste naturlige botaniske ingredienser. Serien er basert på innovative formler og en avansert antioksidant-teknologi som både gir synlige forbedringer og beskytter hudens sunnhet og vitalitet.


Sannsynlig den enste cosmeceutical på markedet som gravide og ammende kan bruke under hele svangerskapet og barselperioden. iS CLINICAL kan brukes over sår og er anbefalt av flere kirurger for tilheling av bl.a. brannsår og operasjonssår. iS CLINICAL vant bl.a. prisen «Årets moisturizer 2019» i The skincare professionals awards.

Årets_moisturizer.jpg
bottom of page