top of page
shutterstock_1340926037.jpg

ESTETISKE BEHANDLINGER

Tiden fører med seg endringer som kan forebygges og korrigeres

Hudens Ungdomskilde tilbyr de nyeste behandlingsmetodene innenfor estetisk medisin. Våre behandlinger har som fokus å stimulere den indre behandling, forebygge, reparere der det er nødvendig, vedlikeholde og fremre din naturlige skjønnhet.

Vi er spesialister innen rynke-og ansiktskonturbehandlinger, og kombinerer ulike estetiske behandlingsmetoder som:

  •  Løfter: våre spesialbehandlinger gjenoppretter tapt volum og motarbeider tyngdekraftens effekt av huden.

  • Revitaliserer: i tillegg til å redusere eller jevne ut linjer, rynker og folder gir våre behandlinger mer friskere og mer strålende utseende.

  • Definerer: vi endrer og redefinerer lepper og ansiktskonturene. Et ungdommelig ansikt med runde konturer, høye kinnbein og veldefinert kjevelinje.

BOTOX

Botox er et godt utforsket legemiddel som siden 90-tallet har blitt stadig mer brukt i estetiske behandlinger for å redusere ansiktets mimikkrelaterte linjer og rynker som f.eks. bekymringsrynker og smilerynker. Botulinumtoksin virker ved å hindre sammentrekning av ansiktsmusklene som fører til rynker, og med avslapning av musklene glattes også rynkene ut.


De vanligste behandlingsområdene er pannen, bekymringsrynkene (mellom øyenbrynene) og smilerynker ("kråketær"), men også rynker rundt munnen, haken og halsen. Normal varighet er 3-6 måneder.
Behandlingstid ca 20 min.

shutterstock_189644792.jpg
shutterstock_1455338657 (1).jpg

HA-FILLER

En viktig forutsetning for at huden skal kunne beholde sin spenst, elastisitet og ungdommelighet, er at den kan beholde mest mulig innhold av hyaluronsyre (HA) - en viktig fuktighetsbevarende og volumgivende faktor i huden. Behandling av HA-filler er en effektiv behandling for å tilføre huden det tapte volumet og fuktigheten som forsvinner med alderen.

Det er flere bruksområder med HA-filler. Behandlingen kan både tilføre fukt, gjenopprette fyldigheten i ansiktet men også gi større volum til leppene. Med våre eksperter innen estetisk medisin skal du være trygg på at resultat blir naturlig. Normal varighet er 8-18 måneder avhengig av behandlingstype.
Behandlingstid ca 30 min.

TRÅDLØFT

En ikke-innovativ behandling som vinner mer og mer trenden innen ansiktløftning. Trådene som brukes består av kirurgiske tråder som er blitt brukt både i rekonstrutiv kirurgi og kosmetisk kirurgi gjennom tidene. Trådene som brukes spesielt til ansiktsløftning er forsterket slik at de varer opptil 12 måneder i huden før trådene absorberes totalt i kroppen.

Trådene gir en løfteeffekt umiddelbart ved å motvirke tyngdekraftens påvirking av huden og reposisjonerer den tilbake til sin opprinnelige posisjon. Varighet av trådene i huden er ca 10 måneder, og varigheten av effekten er 1,5-2 år. Tilhelingstiden er 4-6 uker.
Behandlingstid ca 60 min. 

shutterstock_245444587.jpg
shutterstock_1298603320.jpg

PLASMALYS

Plasmalys er en teknologi hvor plasmaenergi brukes til å «fordampe» bort det øverste hudlaget på en skånsom og effektiv måte. Kaldplasmalys i motsetning til varmlys som f.eks. laser, har ingen ødeleggende effekt på huden og gir remodellering og oppstrammende effekt på hudceller.


Metoden er vitenskapelig bevist å være spesielt effektiv, f.eks. ikke-kirurgisk øyelokkløft, både øvre og nedre (blepharoplasty), rynkereduksjon, samt fjerning av enkle hudutvekster uten å etterlate arr. Tilhelingstid: 10 dager, kan gjentas etter behov og etter hudtilstand. 
Behandlingstid ca 45 min.

bottom of page