Hudens Ungdomskilde DocDermed

©2019 Hudens Ungdomskilde DocDermed

shutterstock_754130212.jpg

ANTI-AGING BEHANDLINGER

Bevare naturlig skjønnhet ved å gjenopprette vitaliteten og gløden

Naturlig skjønnhet fokuserer på moderne behandlinger for anti-aging. Kjernen i Hudens Ungdomskilde DocDermed er å bevare naturlig skjønnhet der vi korrigerer det som fra naturen er ufullstendig, i tillegg til stimulering og gjenopprette vitaliteten og gløden man en gang hadde innenfra og ut.

Antiaging programmet setter derfor først og fremst fokus på å stimulere og styrke hudens egne reparerende prosesser ved hjelp av teknologiske framskritt så vel som vitenskapelige forskningsresultater innen fagfeltet.

MICRONEEDLE MESOTERAPI

En behandling for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagen og elatinfibre i huden. Denne stimuleringen gjøres ved å simulere en "hudskade" gjennom små nåler. Nålene skaper en kontrollert skade på huden og mikropiske kanaler i huden. Kanalene frakter næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene, samtidig som "hudskaden" frigjør veksthormoner, slik at kollagenproduksjonen settes i høygir og huden fornyes. Resultatet blir en fastere hud med glød og mindre ujevnheter uten bieffekter og minimal tilhelingstid.

Behandlingen inneholder rens, "fire & ice peeling" og mesoterapi etterfulgt av maske og lysterapi. En hudforbedring synes allerede etter første behandling. Anbefaler 4-6 behandlinger med etterfølgende tilpasset hjemmebehandlinger for et mer langvarig resultat. Det bør gå 4-6 uker mellom hver behandling. 
Behandlingstid ca 60 min. 

Microneedling.jpg
shutterstock_1191172438.jpg

KJEMISK PEEL

Den mest brukte metoden for å få "ny hud". Huden blir utsatt for en kontrollert skade ved bruk av en kjemisk oppløsning. Gjennom resulterende sårhelingsprosesser begynner huden å regenerere nye kollagen og elastin samtidig som den døde huden skreller etter hvert av. Resultatet er en mer vitalisert hud med glød og spennstighet.

«All in one» er en kjemisk peel, som kombinerer resorcinol, melkesyre, salicylsyre og sitronsyre for behandling av flere hudproblemer. Behandlingen passer til alle hudtyper, fra mild til moderat aldrende hud, mild akne og hyperpigmentering. For best resultat anbefales dermatologisk forbehandling av huden samt adekvat hjemmebehandling for langvarig resultat.

Behandlingstid ca 60 min

HA-FUKTBOOSTER

Etter årene som går, synker det naturlige nivået av hyaluronsyre (HA)-  fuktbindende faktor i huden, slik at huden kan se glansløs og rynkete ut og kan kjennes stram og ru. En HA-fuktbooster, innsprøytning av hyaluronsyre direkte under hudens overflate, er en klinisk testet behandling som på effektiv vis gjenoppretter hyaluronsyrenivået i huden, slik at den får tilbake sin naturlige glød, spenst og elastisitet.


Behandlingen inkluderer rens, bedøvelse, og injeksjon og avsluttes med maske og lysterapi. En hudforbedring synes allerede etter første behandling. Anbefaler 2-3 behandlinger med etterfølgende tilpasset hjemmebehandlinger for et mer langvarig resultat. Det bør gå 4-6 uker mellom hver behandling.
Behandlingstid ca 60 min.

Woman
shutterstock_1194045109.jpg

NANOINFUSJON MESOTERAPI

Med den nyeste innovasjonen innen nano-tech, skaper nanoinfusjon en lett dermatologisk mesoterapi der vibrasjoner skaper effektiv nedslusing av aktive ingredienser sikkert og effektivt. Dette er en høy teknologisk ikke innovasivt  smertefri penetrasjon av huden med ingen tilheldingstid.  En hudforbedring synes allerede etter første behandling.


Behandlingen starter med rens, peeling og nanoinfusjon, og avsluttes maske og lysterapi samt en lett hode/nakke/skulder-massasje. En behandling tilsvarer ca. 20 ganger ansiktsmaskebehandling hvor hudforbedring skjer i hudens ytterste lag.

Anbefaler hjemmebehandling 1-2 ganger i uken med etterfølgende tilpasset kremprogram for mer varig resultat.
Behandlingstid ca 60 min. 

FOTODYNAMISK LYSTERAPI

Fotodynamisk terapi er en naturlig stimulering av hudens metabolisme ved hjelp av bestemt lyspåvirkning. Lysterapi har lenge vært brukt i bl.a. kreftbehandling, psoriasis og andre hudlidelser.  Når huden tar opp lyset, blir lysenergi omdannet til intracellulær energi som regulerer og styrker mikroblodkarene, og får huden til å produsere den fotokjemiske reaksjonen. Rødt lys f.eks. regenererer hudceller og stimulerer dannelse av kollagen, mens blått lys dreper bakterier som forårsaker kviser.

Behandlingen inneholder rens, peeling, maske og lysterapi. For optimalt resultat bør behandlingen gjentas regelmessig og etterfølges med tilpasset hjemmebehandling. Fotodynamisk lysterapi forsterker effekter ved kombinasjon med de ulike anti-aging behandlinger.
Behandlingstid ca 45 min.

Pris 780 kr.

shutterstock_1155697729 (2).jpg
shutterstock_565382899.jpg

PRP BEHANDLING

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, plasmarik behandling, og kalles også for Dracula-terapy.  Dette er en stamcelle- behandling med dine egne vekstfaktorer skilt fra blodet ditt. PRP er en foryngende cellebehandling som stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av kollagen og elastin. Dette gjør at huden får tilbake sin glød og fasthet.


Behandlingen inneholder rens, bedøvende krem og injeksjon med plasma, og avsluttes med maske og lysterapi. Anbefales som en kur på 2-3 behandlinger. For langvarig resultat bør en tilpasset hjemmebehandling etterfølges. PRP behandling kan også brukes til stimulering av hårvekst. 
Behandlingstid ca 60 min.